Lebisk fisse

Sexpiger spor6..

Nye bryster reklame bordel fyn

nye bryster reklame bordel fyn

Ny kampagne: Bare bryster p busserne Indland Det er ikke f rst gang, FynBus viser bare bryster. En lignende reklame fra samme privatklinik blev senest vist hos FynBus i 2013. Dengang skete det uden den store virak, fort ller kommunikationschef hos FynBus, Martin Hjorth. Fyn bliver k nnere. S dan lyder sloganet for en ny reklame, der for.000 kroner vil s lge nye bryster til fynske kvinder. Busbestyrelse skal dr fte brystreklame Et bestyrelsesmedlem i FynBus vil. Det er, som om denne reklame kiler sig lige ned i m nd d r, hvor det bliver. M nds forhold til den kvindelige seksualitet har altid v ret problematisk. Ny kampagne: Bare bryster p busserne Indland Det er ikke f rst gang, FynBus viser bare bryster. En lignende reklame fra samme privatklinik blev senest vist hos FynBus i 2013. Dengang skete det uden den store virak, fort ller kommunikationschef hos FynBus, Martin Hjorth. Fyn bliver k nnere. S dan lyder sloganet for en ny reklame, der for.000 kroner vil s lge nye bryster til fynske kvinder. Busbestyrelse skal dr fte brystreklame Et bestyrelsesmedlem i FynBus vil. Det er, som om denne reklame kiler sig lige ned i m nd d r, hvor det bliver. M nds forhold til den kvindelige seksualitet har altid v ret problematisk.

Nye bryster reklame bordel fyn - Nye bryster

Sådan lyder sloganet for en ny reklame, der for.000 kroner vil sælge nye bryster til fynske kvinder. Jeg synes, at det er billigt. De nye reklamer hænger på siderne af busserne på FynBus. Mænds forhold til den kvindelige seksualitet har altid været problematisk. Der er et firma, der har betalt for det, kommunen sætter regulationerne for, hvor censurgrænserne skal gå, så selvfølgelig er det OK, såfremt de har valgt at plastre det på deres køretøjer. Vi transporterer også mange unge mennesker, og jeg synes, at det vi giver dem et forkert billede af kvindekroppen med den slags reklamer. nye bryster reklame bordel fyn nye bryster reklame bordel fyn

Nye bryster reklame bordel fyn - Store

Men jeg kan godt lide reklamen, siger Casper Bohl. Undersøgelser påpeger, at kvinder, der får lavet brystoperationer, efterfølgende har et større selvværd og har det bedre med sig selv også i sengen. Testet i på den ene side at stå fast på som mand at have lov til at nyde og begære kvindekroppen og på den anden side at være en mand, der 100 procent respekterer kvindens ret til sin egen krop. Ledelsen i FynBus har ikke ønsket at kommentere reklamen, men et bestyrelsesmedlem finder reklamen frastødende. Af Jon Stephensen, Teaterchef, Aveny-T, fYN bliver KØnnere nye bryster. Mikkel Lund Køhler skriver: Det er jo ikke meningen, at man skal tage stilling til, hvorvidt Fyn bliver kønnere eller.

0 svar på “Nye bryster reklame bordel fyn”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *