Lebisk fisse

Sexpiger spor6..

Swinger kolding ordsprog om penge

Her har ægteparret Mie Hansen og Torben Nielsen på to år banket klubben op til at være Danmarks største med flere end 800 medlemmer. Det er stadig lidt tabu at gå i swingerklub, men det er dog blevet mere legalt. To gange om måneden er de selv gæster i deres klub og er sammen med de andre gæster, der kommer fra hele Danmark, Sverige og Norge. Det er vigtigt ikke kun at tænke på, hvor man kan tjene flest penge. Nogle i vores omgangskreds synes da også, at det her er lidt specielt, siger Torben Nielsen, der har planer om at udvide klubben i løbet af de næste.

Swinger kolding ordsprog om penge - Ordsprog

Sex: Sex er kommet for at blive, og sex i en swingerklub er også blevet lidt af et hit. Sørg for at der er udvikling hele tiden. Gode råd uanset branche: Giv folk noget, de ikke forventer at få, for så får de en helt særlig oplevelse. Selv om Torben Nielsen og Mie Hansen for et års tid siden postede seks millioner kroner i en stor renovering af ejendommen, er de alligevel overraskede over, hvor stor en succes, Tucan Club er blevet. I hvert fald i swingerklubben Tucan Club ved Almind udenfor Kolding.

Videos

Riding his friend to make him cum.

Swinger kolding ordsprog om penge - Swinger København

En pengemaskine er det dog endnu ikke, for der følger også store omkostninger med. Eksklusiv stil, jeg havde ikke regnet med så mange gæster. Hustruen var tidligere blomsterbinder men koncentrerer sig nu om swingerklubben, der har åbent torsdag, fredag og lørdag. Ideen til at drive en swingerklub fik parret, da de selv var gæster i swingerklubber. Jeg tror, vi har så stor succes, fordi vores klub har en mere eksklusiv stil, siger Torben Nielsen, der har beholdt sit almindelige job som tøjproducent. For eksempel bruger de 180.000 kroner om året på at få vasket håndklæder. Man skal have hjertet med. Tucan Club har for eksempel planer om at etablere en udendørs swimmingpool.

0 svar på “Swinger kolding ordsprog om penge”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *